ПРИКАЗНАТА ЗА РОКИ
На што ме научи ова видео.

... Без разлика колку се лоши околностите можам да ја постигнам целта ...

... Постојат луѓе кои се наоѓаат во полоши ситуации од мене...

... непостојат изговори со цел да се откажам од себеси

...се соочувам со предизвиците денес...

...јас одредувам каков живот ќе живеаем...

Приказната за Роки не учи на принципите

...НИКОГАШ не се откажаувајте од вашите соништа!

...Продолжувам понатаму ...

... И да ме задржи нешто, продолжувам понатаму ...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment